dissabte, 21 d’abril del 2012

FESTA DE LA JUNGFRAFESTA 2012

Un cop més la  Colla de Gegants de l´Escola  ha participat a la Festa de la Primavera:  hem  fet samarretes   solidàries i hem presentat dos  nous Balls amb  músics  propis de la Colla  La  Polca  del  tio  Bartolo  i el ball amb  nens de parvulari batejat amb el nom de  "Baixant el  gegant Ramon amb banyes". Com sempre ens ho vam passar d´allò  més bé i tots vam acabar molt cansats....  tot un preparatiu de cara a  MAIG.

divendres, 20 d’abril del 2012

AGRAÏMENTS DE LA COMISSIÓ SOLIDÀRIA

TOTS  JUNTS  FEM   ESCOLA   !!!!    aquesta tarda  mentre estavem preparant l´agenda d´actes de les festes de Maig d´enguany, ens ha arribat una carta en que la Comissió de Solidaritat amb Nicaragua, agraeix la labor de la Colla  Gegantera de l´Escola amb la iniciativa duta a terme el diumenge  dia  15.04  en motiu  de  la JUNGFRAFESTA.  Agraeix  el gest  de  la samarreta  solidària  i el  defineix  com  a  "...  fraternal,  generós  i  espontani...".  Adjuntem  el  document  signat per  en  Benjamí  Moliné, professor  de 6è.  FELICITATS  COLLA !!!!

preparatius samarretes dissabte dia 14.04

EL DISSABTE  AL  MATÍ  DIA  14.04.2012:   preparem a l´ Escola les samarretes amb el LOGO  del  Drac  Fúria per a vendre-les a  la  JUNGFRAFESTA  de  l´endemà    DIUMENGE  DIA  15.04,  com a donatiu a la Comissió de la Solidaritat amb Nicaragua.  Han  quedat  super-xules  !!!!! N´hem fet de tres colors.  Mireu les fotos del  disssabte  al  matí....El  preu  de venda  final  és  de  2 €.

dimecres, 18 d’abril del 2012

Jungfrafesta 2012

El bon tems ha acompanyat la festa i la gent ha vingut a la festa amb ganes de participar.


La colla va estar molt enfeinada amb el taller de samarretes (molt xules) amb el dibuix d'en Furia i el taller de capgrossos que els nens i nenes van fer i després van exhibir al ball "Baixant el gegant Ramon amb banyes". 







I per tancar la festa, els nostres gegants van ballar "El Bartolo".


Podeu trobar un recull de fotografies a la web de l'AMPA de l'escola.